Samen met Ylske heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling tijdens en na een depressieve periode. 
Samen hebben we mijn kwaliteiten, valkuilen, overtuigingen en oude patronen op verschillende manieren onderzocht, steeds met aandacht voor hoe ik me zou willen voelen in het heden. 
Ylske luistert zonder oordeel en weet tot de kern te komen door open, kritische vragen te stellen. 

Door haar liefdevolle, warme benadering voelde ik me vanaf dag één thuis, ook op momenten dat het niet gemakkelijk of heel kwetsbaar was. 

Tijdens de sessies met Ylske ben ik tot waardevolle inzichten gekomen en heeft ze me praktische handvatten gegeven om zelf mee aan de slag te gaan. 

Ylske is een échte vakvrouw; ik gun iedereen met uitdagingen de zoektocht naar zichzelf samen met haar!

 

- Belle  ( 29 jaar ) -


Een jaar geleden kwam ik bij Ylske nadat mijn vertrouwde leven mij gevoelsmatig abrupt en onrechtvaardig ontnomen was. 

Een moment in mijn leven vol verdriet en onzekerheden en af en toe zelfs een beetje wanhoop. Een moment in mijn leven waarop ik, ondanks de steun van heel veel lieve mensen om mij heen, een ‘zwarte’ toekomst voor mij zag als ware de overblijfselen van een zware bosbrand waarbij alles wat ooit bloeide en leefde nu zwart was. Ylske leerde mij anders te kijken, vertrouwen in mijzelf te krijgen, sterkte mij. 

Door de juiste vragen op het juiste moment te stellen. Door te leren begrijpen wat er gebeurd was. Door vertouwen te geven in mijn eigen kracht. Het mooie van verbrande aarde (of bos) is dat juist deze aarde heel vruchtbaar is. Er groeit nieuw leven, ander leven. Ik heb dat leren zien en  merk nu dat ‘mijn bosbrand’ een heleboel nieuws en moois brengt in mijn leven. 

Ik durf zelfs voorzichtig te beweren een beter leven. Ik ben nu een jaar verder en hoewel er natuurlijk altijd pijn blijft over datgene wat er gebeurd is kan ik wel weer genieten van de kleine dingen. Ik ben Ylske dankbaar voor haar hulp in mijn traject!


- Katrijn  ( 46 jaar ) -

© Ylske Tammel 2020 | Praktijkruimte Rotterdam
KVKnr. 74917986

Algemene voorwaarden

Coöperaties:
Idodidid
De Ruimte Voor Ideeën