Mijn werkwijze


Als gediplomeerd integratief coach en counselor heb ik de afgelopen jaren vele vrouwen (en ook een enkele man!) mogen begeleiden in hun veranderingsproces. Wég van relaties die pijn doen, op weg naar liefde, vrijheid en geluk!

Ik werk vanuit de overtuiging dat jij weet welke stappen je wilt zetten én dat je dat zelf kunt, al voelt het nu misschien alsof je niet weet waar je moet beginnen. Ik werk cliënt-based, jíj bent het uitgangspunt tijdens de sessies, in al je facetten. Ik help je jouw eigen kracht en hulpbronnen opnieuw te ontdekken zodat jij die effectief kunt inzetten, op weg naar verandering.

Praten alleen is niet genoeg. Jij bestaat uit meer dimensies dan alleen het hoofd en het denken. We praten, maar dalen ook af, naar binnen en naar het lichaam. Dit doen we door onder andere te werken met beelden (visualisaties en imaginaties), oefeningen gericht op lichaamsbewustzijn en eventueel creatieve opdrachten, al naar gelang wat bij jou past. Ik gids jou door jouw individuele veranderingsproces en mijn schat aan ervaringen, zowel professionele als persoonlijke, zet ik in om jou hierbij te ondersteunen.

© Ylske Tammel 2020 | Praktijkruimte Rotterdam
KVKnr. 74917986

Algemene voorwaarden

Coöperaties:
Idodidid
De Ruimte Voor Ideeën