Tarieven

Wil jij mijn hulp bij verandering in jouw leven? 
Plan dan een kosteloos telefonisch gesprek met mij.   


Telefonisch kennismakingsgesprek gratis  | 30 minuten


Wanneer er een wederzijdse klik is, plannen we een eerste consult samen. Een consult kan plaatsvinden in mijn praktijk of online via Zoom.


1 consult 90 euro | 60 minuten


Losse sessies zijn ook uit te breiden tot een traject, waarbinnen je je eigen proces nog meer diepgang kunt geven. Verschillende huiswerkopdrachten maken onderdeel uit van het proces. Ook tussentijds contact, via berichten, behoort tot de mogelijkheden, evenals privé-yinyoga sessies. Het gaat uiteraard om een traject wat op maat gesneden is voor jou. Wederzijds commitment is een voorwaarde.


6 maanden traject 2500 euro


De tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Na afloop van een consult ontvang je van mij een factuur. Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos per mail worden gewijzigd of geannuleerd. Afspraken die te laat worden afgezegd worden in rekening gebracht. In het geval van het aangaan van een traject, vindt de betaling vooraf plaats (indien gewenst verdeeld in twee of drie termijnen).


Mijn begeleiding vindt plaats zonder tussenkomst van de zorgverzekeraar. De kosten voor mijn begeleiding in de vorm van coaching en counseling zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Je belastingadviseur kan je verder adviseren.


Onze relatie is vertrouwelijk en alles wat er tussen jou en mij besproken wordt valt onder mijn beroepsgeheim. Informatie wordt alleen met jouw toestemming met anderen gedeeld (bijvoorbeeld met je huisarts of specialist). Ook wanneer jouw begeleidingstraject wordt vergoed door een derde partij zoals een werkgever, wordt niets uit de gesprekken besproken met deze partij zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

"Ylske is een échte vakvrouw; ik gun iedereen met uitdagingen de zoektocht naar zichzelf samen met haar!"

 

- Belle  ( 29 jaar ) -